пичове моля ви кажете от каде или кой да си взема кол. вал эа втори път в рамките на половин година ми затяга мотора на 146-цата 1.6 16в тс предният пьт смених блока,но сега мисля да сменя само вала
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колянов вал 1,6тс
Collapse
X
-
Здравей колега,за да затегне два пъти значи има проблем някъде настрани.Като разглобиш прегледай маслената помпа и магистралите,може да са запушени и да не стига масло навсякъде.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
-
не просто пьрвият пьт беше когато я взех тя беше стояла 3 години и не и смених маслото.Тогава беше эамаэала и 4 лагера,а сега стана от "хубаво немско масло" и тежък крак мисля но сега е замазала само 3 цилиндър и допоследно си работеше само че чукаше мисля че нее от помпата защото новия блок беше с неговата си помпаLast edited by mitaka666999; d.m.y г., 20:39.
Comment
-
Да като каза,че е замазала лагерите веднага ми мина през акъла за 3-ти цилиндър,но ти надолу сам си каза.Ако е обърнала лагерите един върху друг,бъди сигурен,че нито биелата нито вала стават.По този път минах вече само,че при 145-цата от подписа ми и точно на трети цилиндър само беше проблема и маслената помпа не беше в час.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеПо добре си търси читав двигател втора ръка,ще си спестиш много главоболия,и по третия проблем относно тежкия крак забравяш за маслата със вискозитет 10W40.
A kakvo da sloja
Comment
Comment