Известие

Collapse
No announcement yet.

Колянов вал 1,6тс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колянов вал 1,6тс

пичове моля ви кажете от каде или кой да си взема кол. вал эа втори път в рамките на половин година ми затяга мотора на 146-цата 1.6 16в тс предният пьт смених блока,но сега мисля да сменя само вала

Здравей колега,за да затегне два пъти значи има проблем някъде настрани.Като разглобиш прегледай маслената помпа и магистралите,може да са запушени и да не стига масло навсякъде.
    Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
    Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

не просто пьрвият пьт беше когато я взех тя беше стояла 3 години и не и смених маслото.Тогава беше эамаэала и 4 лагера,а сега стана от "хубаво немско масло" и тежък крак мисля но сега е замазала само 3 цилиндър и допоследно си работеше само че чукаше мисля че нее от помпата защото новия блок беше с неговата си помпа
      Last edited by mitaka666999; d.m.y г., 20:39.

Comment

Да като каза,че е замазала лагерите веднага ми мина през акъла за 3-ти цилиндър,но ти надолу сам си каза.Ако е обърнала лагерите един върху друг,бъди сигурен,че нито биелата нито вала стават.По този път минах вече само,че при 145-цата от подписа ми и точно на трети цилиндър само беше проблема и маслената помпа не беше в час.
        Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
        Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

По добре си търси читав двигател втора ръка,ще си спестиш много главоболия,и по третия проблем относно тежкия крак забравяш за маслата със вискозитет 10W40.
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
            По добре си търси читав двигател втора ръка,ще си спестиш много главоболия,и по третия проблем относно тежкия крак забравяш за маслата със вискозитет 10W40.

A kakvo da sloja

Comment

10w60

Comment

Working...
              X